Onze organisatie

Cliënten, verwijzers en medewerkers staan centraal

Waarom Maatman Zorggroep?

Van een luisterend oor, goede adviezen tot een huishouden op orde krijgen. Binnen Maatman Zorggroep stemmen we onze begeleiding af op wat er nodig is.

Maatman Zorggroep is een eigenzinnige organisatie die altijd een stapje verder gaat om mensen te voorzien van de zorg die ze nodig hebben. Onze eerste prioriteit is altijd om ervoor te zorgen dat de basale levensbehoeftes op orde zijn. Vanuit zo’n goede basis kunnen we vervolgens aan andere doelen werken.

We houden van aanpakken

We denken graag 'outside the box'

We geven niet gemakkelijk op, hoe lastig een situatie ook is

Ons team
van bevlogen vakmensen;
veelzijdig en divers

Bij een nieuwe aanmelding kijken we altijd wiens kennis en ervaring daar goed op aansluit. Daarbij zoeken we natuurlijk ook altijd naar een goede klik tussen begeleider en cliënt.

Korte lijnen en snel schakelen

Binnen onze organisatie doen we niet onnodig moeilijk of bureaucratisch. We hebben korte lijnen onderling, waardoor we snel kunnen schakelen. Bovendien zijn we altijd bereikbaar.

Wanneer je contact met ons opneemt, hoef je niet eerst langs meerdere medewerkers. Je krijgt zonder gedoe de juiste persoon aan de lijn. Zo kunnen we snel invulling geven aan vragen van cliënten, verwijzers en andere zorgaanbieders.

HKZ gecertificeerd

Maatman Zorggroep is HKZ gecertificeerd. Het keurmerk Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Dit wil zeggen dat wij als organisatie de kwaliteit van onze zorg serieus nemen en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Aanmelden?

Zoek je begeleiding en heb je een indicatie? Dan kunnen we al snel aan de slag. Laten we met elkaar kennis maken!